Köp fröer och lökar online

Att hålla på i trädgården är mycket bra för välbefinnandet. Det är roligt att plantera blommor och så frön, få vårda plantorna och sedan få en vacker rabatt eller egna morötter att knapra på. Idag köper du fröer och lökar online.

Köp lökar och fröer

Den finns tre stora fördelar med att köpa lökar och fröer online. Först och främst får du tillgång till ett mycket större sortiment. Du kan välja mellan en mängd olika tulpanlökar, ungefär som att plocka smågodis i affären, men du plockar härliga lökar eller fröer till rabatten. För det andra får du dem hem till dörren. Du sparar tid och behöver inte åka runt bland flera affärer för att hitta vad du vill ha. För det tredje har du koll på när nya blommor kommer ut och när det är rea. Ett bra ställe att hitta alla blommor och grönsaker som du önskar är på flo-rea.com som har ett stort utbud av lökar och fröer. De har även en odlingsskola, så att du alltid kan plantera och driva upp dina plantor på rätt sätt.

Planera din trädgård

För att få en riktigt fin trädgård är det klokt att du planerar rabatter, buskar och grönsaksland. Ta fram papper och penna och rita upp din trädgård. Du kan gå på in på flo-rea.com för att få lite extra inspiration. När du ritar upp din trädgård kan du börja med att drömma rejält. Ta ut svängarna och rita både bersåer, tulpanrabatter och var du vill ha hängmattan. Rita också upp grönsakslandet. Låt fantasin flöda och skapa något eget. Glöm inte heller att du kan skapa mycket med sten, som att lägga kantsten längst med dina gångar eller skapa en liten mur. Låt även den naturliga ”naturen” i trädgården vara med och utforma själva trädgården. När du skapat din drömträdgård på papper kan det vara klokt att se över den efter ett par veckor. Vad är möjligt att göra? Vad är det absolut viktigaste? Hur mycket tid vill du lägga på din trädgård? Ett tips är att börja i liten skala och ha din planering som ett möjligt mål. Under tidens gång kommer du komma på nya idéer, som att anlägga ett fågelbad eller så har du upptäckt nya blomfavoriter på flo-rea.com.

Blommor för välbefinnande

Om du är mycket stressad kan blommor göra under. De är vackra att titta på, ger dig en möjlighet att vara kreativ och det är avslappnade av vara ute i trädgården och påta. Dock får inte blommorna och trädgårdslandet bli ännu ett stressmoment. Jämför dig inte med grannarna. Skapa en trädgård som du gillar och som inte kräver mer arbete än du orkar med. Det ska vara roligt att hålla på i trädgården. Om du inte vill rensa rabatter, så ska du satsa på blommor som breder ut sig och däremellan sätta några lökar som får lysa upp. Vill du göra det riktigt enkelt satsar på du buskar och träd. Rosenbuskar är både vackra och kräver inte mycket uppmärksamhet, så länge som du planerat dem på ett bra ställe från början.

Rekommenderade artiklar