Håruppsättningar med blommor till balen

Är det snart dags för dig att gå ut högstadiet och gå vidare till gymnasiet? Då förbereder du dig säkerligen för den traditionella balen. Många skolor väljer att göra en bal för de 9:or som nu ska ta sig vidare till andra skolor, men hur balen ser ut varierar väldigt mycket. För de allra flesta är det balklänningar, kostymer och blommor i håret som gäller.

Då balen vanligtvis äger rum på sommaren finns det större valmöjligheter när det kommer till kläder och håruppsättningar. Som tjej kan du med fördel använda dig av färska blommor i ditt hår. Det finns få saker som är lika vackra som ett hår med blomster, men när blommorna börjar sloka ser det ganska trist ut.

Hållbara blommor till håruppsättningen

Letar du efter balklänningar från NA-KD rekommenderar vi att du besöker deras hemsida. Med balklänningar från NA-KD kan du vara säker på att du håller stilen hela kvällen och att du är både trendig och bekväm på samma gång. När det kommer till valet av blommor kan det dock vara lite svårare. Här kan du inte alltid utgå från den blomma som du tycker är vackrast eller som passar din fina balklänning, utan kan behöva anpassa dig efter blommans egenskaper.

Vill du att blommorna håller under hela balen är det stjärngräs och brudslöja som du ska använda dig av. Dessa är mycket vackra och precis lika fina när de torkar. Du kan även använda dig av freesia, såväl som kvistrosor.

Matcha blommorna med balklänningen

Har du hittat en balklänning som du vill ha kan det vara kul att matcha den med de blommor du väljer till håret. Tycker du inte att ovanstående blommor passar dig i smaken kan du kontakta en florist och be om dina favoritblommor till håruppsättning. Det floristen då gör är att använda en speciell tejp som ger blommorna stöd och som säkerställer att de inte slokar och faller av under kvällens gång. Visst kommer de inte vara lika pigga som när du först sätter i dem, men de håller ändå mycket längre än utan någon form av tejp.

Blommor

Rekommenderade artiklar